Afstuderen Emile d’Angremont

Jop Paulissen - 14 april 2018

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver. De verdediging van z’n master thesis en de lang verwachte afstudeerborrel van meneer d’Angremont. Aan de ogen de afstudeercommissie kon je al lezen dat dit onderzoek een speciale was. Het enthousiasme en charisma van Emile was onevenaarbaar, iets wat wij altijd al geweten hebben. Ook het doorzettingsvermogen van de beste heer was iets wat de commissie nog nooit had gezien. Alles samen leidde tot een prachtige 9, cum laude, nerd.

De borrel was ook een groot succes. De kroeg stond vol en de verhalen en drank vloeide als nooit te voren. Op de vraag of het nou nodig was om in elke presentatie de prachtige haarlijn van onze beste man te benoemen, is maar één antwoord mogelijk. Ja. Duh. Ziet er toch niet uit! Nee grapje Emile, je bent nog steeds knapper dan de jongste lichting, al is dat niet super moeilijk.

Naast alle gekkigheid willen wij, de leden van Pandemonium, je ontzettend bedanken voor alle positiviteit die jij ons studentenleven hebt gegund (zelfs in die van Bart, maar dat wil hij vast niet toegeven). Jij was altijd de man die op elk fronsend gezicht een grijns kon toveren door een veel te lange grap te vertellen die wél een clue had en geen enkele “uuuuhhmmm” (sorry Frank), een sketch van iedere cabaretier die ooit bestaan heeft woordelijk kunnen opdragen of met feitjes komen waarvan zelfs WikiPedia niet van weet hoe je daar nu weer bij komt.

Bedankt voor mooie herinneringen en mooie verhalen en een prachtige blik op de wereld.  Veel succes in de toekomst gewenst voor en jou en je haarlijn.

Wat een tijd om te leven.

Geef een reactie