Het meest recente Pandemonium Piramidespel.

Frank Brinkkemper - 8 november 2019

Nu de enkele duizenden euro’s winst opgezopen zijn, in een nieuwe keuken gestopt (toch, Sherlock), of vergokt zijn vond ik het wel weer tijd voor het volgende crypto-piramidespel. Let the fun begin!

Halverwege 2016 heb ik een aantal Pandemonen zo gek gekregen om Ethereum te kopen, waarvan ik toen zelf nog geen idee had wat het was, behalve dat het cooler was dan Bitcoin. Na iets meer dan een jaar hadden we allemaal onze inleg x20, en vond ik het wel welletjes. De meesten hebben toen een groot deel terug omgezet in euro’s, inclusief ikzelf.

Sinds we eruit zijn lees ik nog wel wat crypto subreddits, en kijk af en toe op crypto Twitter of er nog wat interessants gebeurd. Nu kwam ik de volgende Tweet tegen, en toen dacht ik: “Een nieuw piramidespelletje, leuk!”. Dus ik deelde het aan de andere Pandemonium-Crypto-Gekkies, en al gouw werd een plannetje gesmeed.

Heu gratis geld!

48 uur later zaten een stel aan mijn eetkamertafel met laptops voor hun neus om een handel-bot te bouwen. Gezien er als promotie van de beurs negatieve handelstransactiekosten worden gerekend (dus je krijgt geld toe elke keer dat je handelt), willen we daar even flink gebruik van gaan maken. Het idee van de bot? We kijken elke seconde wat het verschil is waarvoor je Ethereum kunt kopen en kunt verkopen. Als het verschil daartussen een stuk kleiner is dan het geld dat we toe krijgen op elke handel, kopen we direct en verkopen we ook direct in dezelfde seconde. Let wel: dat “geld” dat we toe krijgen, krijgen we aan het einde van de promotie pas (begin december). En elke keer dat we handelen kost het ons dus het verschil tussen de hoogste koopprijs, en de laagste verkoopprijs.

“Pandemonen begrijpen de porno van tegenwoordig niet meer.” ~Knook

Na Beerend en Jelle een uurtje aan het klooien waren terwijl Stefan bij ze in hun nek stond te hijgen hadden ze welgeteld 25 regels python, en bijna een werkende bot. De volgende dag heb ik deze nog even afgemaakt en kon het feest dan echt beginnen.

Frank: “Geld moet tegenwoordig niet meer rollen, je moet het programmeren!”

Na in drie uur hier honderd euro en een beetje meer in die water te hebben gegooid, maakten we de balans op. Een winst van 197 dollar waarde aan geld dat we krijgen uit de promotie. “Zeg Frank, in welke munteenheid wordt die promotie eigenlijk uitbetaald?”, vroeg Stefan terecht. “Euhm, vast wel iets goeds, toch?”. Ik had geen idee. Enfin, half december krijgen we een paar honderd euro in de vers geprinte Bitcoin Exchange Coin, het meest recente Pandemonium piramidespel.

Comments 3

  1. Post
   Author

   Tot dusver wachten we nog op uitbetaling. Ik heb al gemaild, en zij zeggen dat de uitbetalingen gedaan zijn, en dat we niet voldeden aan de eisen (we waren nog niet geverifieerd op het moment van handelen). Ik heb dit weerlegt en wacht op reactie.

   to be continued.

Geef een antwoord